Handgereedschap

Klussen, complete gereedschapskist
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 22 januari 2019

Gereedschap voor een startende klusser

Als beginnende klusser is het lastig om je gereedschapskist voor de eerste keer te vullen. Of je nu gezegend bent met twee linkerhanden of al jaren kluservaring hebt. In dit artikel lees u welk soort gereedschap u gewoon in huis moet hebben.

Lees verder
Vijlen, Tolsen tools, handgereedschap, Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur, Roosendaal, beste deal, scherpe prijs, lage prijzen, sale, goedkoop, garantie, gratis verzending, geen verzendkosten, houtvijl set, houtvijl, houtvijl set 3-delig, houtvijlen, vijlen, vijl, houtvijlset, houtvijlset 3-delig, 3-delig, vijl Tolsen
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 21 januari 2019

Soorten vijlen

Vijlen worden gebruikt voor het bewerken van hout, metaal of kunststof. Net zoals bij de raspen zijn er hier ook drie verschillende grofheden namelijk, ‘zoete vijl’, ‘halfzoete vijl’ en de ‘bastaardvijl’. De zoete vijl is de fijnste soort en de bastaard is de grofste. In dit artikel leest u verder over hoe u uw vijlen goed onderhoud en daarnaast welke soorten er allemaal zijn.

Lees verder
Gereedschap sleutels, Combinatiesleutels, Combinatiesleutel set, Tolsen tools, handgereedschap, Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur, Roosendaal, beste deal, scherpe prijs, lage prijzen, sale, goedkoop, garantie, gratis verzending, geen verzendkosten, sleutel, sleutels, sleutelsets, sleutelset, combinatiesleutel, combinatiesleutelsets, combinatiesleutelset, combinatie
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 21 januari 2019

Gereedschap sleutels

Er zijn veel verschillende soorten gereedschap sleutel te benoemen die allemaal voor een ander soort werk geschikt zijn. In dit artikel geef ik meer informatie over de meest voorkomende sleutels namelijk de Ringsleutel, steeksleutel, ringsteeksleutel, moersleutel en een dopsleutel.

Lees verder
Klussen, Schroevendraaiers, Tolsen tools, handgereedschap, Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur, Roosendaal, beste deal, scherpe prijs, lage prijzen, sale, goedkoop, garantie, gratis verzending, geen verzendkosten, Tolsen, schroevendraaier, kruiskop, platkop, schroevendraaierset, Tolsen schroevendraaier
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 21 januari 2019

Verschillende soorten schroevendraaiers

Een schroevendraaier zit standaard in iedere gereedschapskist en is daar ook niet meer uit weg te denken. Zelfs in ieder huishoudens zijn er altijd wel een paar schroevendraaiers aanwezig voor het vervangen van een lampje of een schilderijtje op te hangen. Maar welke verschillende soorten schroevendraaiers zijn er eigenlijk? En welke schroef hoort bij welke schroevendraaier? In dit artikel wordt antwoordt gegeven op deze vragen.

Lees verder
beitels
Accessoires, Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 17 januari 2019

Soorten Beitels

Er zijn verschillende soorten beitels om materialen zoals hout, metaal en steen mee te bewerken. Met een van deze soorten beitels is het mogelijk om te hakken of te steken in de eerder genoemde materialen. Daarnaast is er nog een verschil tussen beitels die u met de hand gebruikt en beitels die u in bijvoorbeeld een breekhamer doet. In dit artikel leest u meer over de verschillende soorten beitels.

Lees verder
Afgebroken schroef verwijderen, Tool-House, schroefmachines, schroeven
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 14 januari 2019

Afgebroken schroef verwijderen

Bent u net lekker aan het klussen en een schroef in het hout aan het draaien breekt de schroef af wat nu? In dit artikel leest u een aantal handige manieren om een afgebroken schroef te verwijderen uit hout. Daarnaast zal ik ook een aantal tips geven hoe dat u kan voorkomen dat een schroef afbreekt.

Lees verder

//]]>