Blogs

Blogs

Iedere week wordt er weer een nieuwe blog geplaatst over een bepaald product. Deze artikelen bevatten interessante weetjes, tips en tricks. Daarnaast is het product dat die week wordt toegelicht ook met een scherpe korting verkrijgbaar in de Sale!

Klussen, complete gereedschapskist
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 22 januari 2019

Gereedschap voor een startende klusser

Als beginnende klusser is het lastig om je gereedschapskist voor de eerste keer te vullen. Of je nu gezegend bent met twee linkerhanden of al jaren kluservaring hebt. In dit artikel lees u welk soort gereedschap u gewoon in huis moet hebben.

Lees verder
Het juiste schroefbitje, Actie, Bosch Schroefbitset 32-delig, Snelle levering, Op voorraad, Scherpe prijzen, Goedkoop, Noord-Brabant
Accessoires
Van Hans Jr Snellen / 22 januari 2019

Het juiste schroefbitje?

Het is erg belangrijk om het juiste bitje bij de verschillende soorten schroeven te gebruiken om hiermee het beste eindresultaat te behalen. Toch gebeurt het erg vaak dat een flink aantal bitjes en schroeven snel verslijten door verkeerd gebruik. Het is dan ook niet de makkelijkste klus om het juiste bitje te vinden. Een aantal tip, waardoor je nooit meer hoeft mis te grijpen tijdens het klussen, komen in dit artikel aan bod.

Lees verder
Vijlen, Tolsen tools, handgereedschap, Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur, Roosendaal, beste deal, scherpe prijs, lage prijzen, sale, goedkoop, garantie, gratis verzending, geen verzendkosten, houtvijl set, houtvijl, houtvijl set 3-delig, houtvijlen, vijlen, vijl, houtvijlset, houtvijlset 3-delig, 3-delig, vijl Tolsen
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 21 januari 2019

Soorten vijlen

Vijlen worden gebruikt voor het bewerken van hout, metaal of kunststof. Net zoals bij de raspen zijn er hier ook drie verschillende grofheden namelijk, ‘zoete vijl’, ‘halfzoete vijl’ en de ‘bastaardvijl’. De zoete vijl is de fijnste soort en de bastaard is de grofste. In dit artikel leest u verder over hoe u uw vijlen goed onderhoud en daarnaast welke soorten er allemaal zijn.

Lees verder
Gereedschap sleutels, Combinatiesleutels, Combinatiesleutel set, Tolsen tools, handgereedschap, Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur, Roosendaal, beste deal, scherpe prijs, lage prijzen, sale, goedkoop, garantie, gratis verzending, geen verzendkosten, sleutel, sleutels, sleutelsets, sleutelset, combinatiesleutel, combinatiesleutelsets, combinatiesleutelset, combinatie
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 21 januari 2019

Gereedschap sleutels

Er zijn veel verschillende soorten gereedschap sleutel te benoemen die allemaal voor een ander soort werk geschikt zijn. In dit artikel geef ik meer informatie over de meest voorkomende sleutels namelijk de Ringsleutel, steeksleutel, ringsteeksleutel, moersleutel en een dopsleutel.

Lees verder
Klussen, Schroevendraaiers, Tolsen tools, handgereedschap, Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur, Roosendaal, beste deal, scherpe prijs, lage prijzen, sale, goedkoop, garantie, gratis verzending, geen verzendkosten, Tolsen, schroevendraaier, kruiskop, platkop, schroevendraaierset, Tolsen schroevendraaier
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 21 januari 2019

Verschillende soorten schroevendraaiers

Een schroevendraaier zit standaard in iedere gereedschapskist en is daar ook niet meer uit weg te denken. Zelfs in ieder huishoudens zijn er altijd wel een paar schroevendraaiers aanwezig voor het vervangen van een lampje of een schilderijtje op te hangen. Maar welke verschillende soorten schroevendraaiers zijn er eigenlijk? En welke schroef hoort bij welke schroevendraaier? In dit artikel wordt antwoordt gegeven op deze vragen.

Lees verder
beitels
Accessoires, Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 17 januari 2019

Soorten Beitels

Er zijn verschillende soorten beitels om materialen zoals hout, metaal en steen mee te bewerken. Met een van deze soorten beitels is het mogelijk om te hakken of te steken in de eerder genoemde materialen. Daarnaast is er nog een verschil tussen beitels die u met de hand gebruikt en beitels die u in bijvoorbeeld een breekhamer doet. In dit artikel leest u meer over de verschillende soorten beitels.

Lees verder
Gebruik cirkelzaag, Tool-House, alles over cirkelzagen
Elektrisch gereedschap
Van Hans Jr Snellen / 14 januari 2019

Gebruik cirkelzaag

U wilt graag lange rechte stukken zagen in hout, metaal of kunststof hiervoor is een cirkelzaag zeer geschikt. Een cirkelzaag is ook goed te gebruiken bij het op maat zagen van plinten en kozijnen of laminaat.

Lees verder
Slijpschijven, Tool-House, Bosch, Rijsbergen, Advies over gereedschap, informatie over gereedschap
Accessoires
Van Hans Jr Snellen / 14 januari 2019

De juiste schijf bij uw klus!

U heeft een klus waarbij u een haakse slijper nodig heeft maar weet niet welke schijf bij uw klus hoort. Na het lezen van dit artikel weet u precies welke schijf u bij welke klus nodig hebt. In dit artikel worden de verschillende soorten schijven met hun specificaties genoemd.

Lees verder
Slijpen, haakse slijper, slijptol, Tool-House
Elektrisch gereedschap
Van Hans Jr Snellen / 14 januari 2019

Haakse Slijper

U wilt iets slijpen maar heeft geen idee welke haakse slijper u moet gebruiken. Na het lezen van dit artikel kunt u direct aan de slag met uw klus! U weet dan welke slijper u voor welke klus moet gebruiken.

Lees verder
Afgebroken schroef verwijderen, Tool-House, schroefmachines, schroeven
Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 14 januari 2019

Afgebroken schroef verwijderen

Bent u net lekker aan het klussen en een schroef in het hout aan het draaien breekt de schroef af wat nu? In dit artikel leest u een aantal handige manieren om een afgebroken schroef te verwijderen uit hout. Daarnaast zal ik ook een aantal tips geven hoe dat u kan voorkomen dat een schroef afbreekt.

Lees verder

//]]>