Accessoires

Het juiste schroefbitje, Actie, Bosch Schroefbitset 32-delig, Snelle levering, Op voorraad, Scherpe prijzen, Goedkoop, Noord-Brabant
Accessoires
Van Hans Jr Snellen / 22 januari 2019

Het juiste schroefbitje?

Het is erg belangrijk om het juiste bitje bij de verschillende soorten schroeven te gebruiken om hiermee het beste eindresultaat te behalen. Toch gebeurt het erg vaak dat een flink aantal bitjes en schroeven snel verslijten door verkeerd gebruik. Het is dan ook niet de makkelijkste klus om het juiste bitje te vinden. Een aantal tip, waardoor je nooit meer hoeft mis te grijpen tijdens het klussen, komen in dit artikel aan bod.

Lees verder
beitels
Accessoires, Handgereedschap
Van Hans Jr Snellen / 17 januari 2019

Soorten Beitels

Er zijn verschillende soorten beitels om materialen zoals hout, metaal en steen mee te bewerken. Met een van deze soorten beitels is het mogelijk om te hakken of te steken in de eerder genoemde materialen. Daarnaast is er nog een verschil tussen beitels die u met de hand gebruikt en beitels die u in bijvoorbeeld een breekhamer doet. In dit artikel leest u meer over de verschillende soorten beitels.

Lees verder
Slijpschijven, Tool-House, Bosch, Rijsbergen, Advies over gereedschap, informatie over gereedschap
Accessoires
Van Hans Jr Snellen / 14 januari 2019

De juiste schijf bij uw klus!

U heeft een klus waarbij u een haakse slijper nodig heeft maar weet niet welke schijf bij uw klus hoort. Na het lezen van dit artikel weet u precies welke schijf u bij welke klus nodig hebt. In dit artikel worden de verschillende soorten schijven met hun specificaties genoemd.

Lees verder
Accessoires
Van Hans Jr Snellen / 11 januari 2019

Gaten boren in beton

Voordat u begint met boren is het altijd van belang om te kijken in welk materiaal ga ik boren. U heeft bepaald dat u gaten gaat boren in beton. In dit artikel leest u wat allemaal belangrijk is om rekening mee te houden. Ook leest u hier welke soorten boren voor in beton er allemaal zijn.

Lees verder

//]]>